Carmen Brumă, fotografie de senzație în apa mării

Carmen Brumă a oferit, vineri, o replică senzațională celor care se declară nemulțumiți că nu este mult mai atentă cu coafura sa. 

Modul ales de Carmen Brumă pentru a răspunde criticilor i-a încântat însă pe fanii săi: a postat o fotografie realizată la mare.

Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, Carmen Brumă, cu părul lăsat liber pe umeri și afișând un corp de invidiat pentru o tânără care a devenit mămică în urmă cu doar câteva luni, pare că aleargă prin apa mării.

"Pentru cei care-mi spun " fa-ti si tu ceva la par...!" Asa e bineee ???", este mesajul transmis de Carmen Brumă, care însoțește fotografia postată în urmă cu mai puțin de o  oră.

"E perfect oricum! Hahaha", "Perfect! Si cu el in vint tot frumoasa esti", "tu ai un par foarte frumos.Cei care-ti zic sa -i faci ceva,iti zic din invidie", "Coafura rezista:))" sunt doar câteva dintre comentariile pe care Carmen Brumă le-a primit de la fanii săi. 

În urmă cu puţin timp, Carmen Brumă, partenera lui Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei" de la Antena 3, a născut un băieţel perfect sănătos. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel