EXCLUSIV  Carmen Avram, INTERVIU. Moment neștiut cu un ambasador: M-am distrat mult

Carmen Avram, jurnalista care revine la Antena 3, din 12 martie, ora 19.00, cu un nou sezon "În premieră, cu Carmen Avram”, a acordat un interviu pentru DC News în care ne-a dezvăluit mai multe secrete.

Emisiunea "În premieră, cu Carmen Avram" va reveni la Antena 3 duminică şi, din acest sezon, va fi difuzată începând cu ora 19.00.

Despre ce materiale vom putea urmări în această primăvară la Antena 3, Carmen Avram povesteşte că "Avem subiecte sfâşietoare, vesele, dure, înălţătoare, uşurele, cutremurătoare. De exemplu, o să avem un reportaj despre Brexit, foarte bun. Chiar dacă dureros. O sa avem nişte români de senzaţie, să-ţi dospească inima şi mândria. O să avem comparaţii cu alte ţări, în diverse domenii. Bun. Recomand"

Pentru cei care nu vor putea urmări emisiunea duminică, de la ora 19, întreaga arhivă "În premieră, cu Carmen Avram" poate fi accesată aici http://inpremiera.antena3.ro/. Dar până când o vom revedea pe celebra jurnalistă la Antena 3, vă invităm să o redescoperiți în interviul de mai jos:

DC News: Pentru cei care nu te cunosc, descrie-te într-o frază.

Carmen Avram: Sunt un om făcut din multe (și obositoare) contraste: am și suflet bun, dar am și furii mari, ador să spun povești, dar am și tăceri care mă pot ține cu zilele, îmi place enorm să muncesc, dar nu să-mi fac ordine pe birou, iubesc mult, dar la fel de mult și urăsc -trădarea, lipsă de recunoștință și de loialitate, nu-mi place la mine că încă mai am o doză de naivitate, însă îmi place că am mintea deschisă pentru tot ce e inovator și revoluționar.

DC News: Povestește un moment inedit, amuzant cu o persoană publică/politician.

Carmen Avram: Au fost mai multe, dar acum-nu știu de ce - îmi vine în minte un moment cu fostul ambasador rus la ONU (care are azi un post important în guvernul de la Moscova). Acum niște ani, eram într-o escală la Washington și m-am așezat la o masă din sala de așteptare, pentru că trebuia să scriu și să trimit repede un text în redacție. La masă, am descoperit, era acest înalt diplomat rus, care se întreținea cu o voce joasă, cu un alt bărbat. O jumătate de oră, cât am stat la masa lor, domnul ambasador nu și-a luat ochii de la stiloul meu, pe care, sunt sigură, l-a crezut un dispozitiv de ascultare. Defect profesional, apărut după o lungă tradiție, bănuiesc. M-am distrat mult.

DC News: Ce faci când nu ești la tv?

Carmen Avram: Învăț despre TV, predau la IMA despre TV, vorbesc cu prietenii despre TV, urmăresc TV, ca să mai învăț câte ceva. Sunt îndrăgostită de televiziune și aștept, loială și răbdătoare, să se însănătoșească.

DC News: Cu cine ai ieși la cină, celebrity crush.

Carmen Avram: Cu familia Clooney de luni până miercuri și cu Tom Hiddleston (Loki din filmul "Thor") de tot restul cinelor.

DC News: Guilty pleasures.

Carmen Avram: Ciocolata "Bucuria" și licitațiile Artmark.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel