Renault România: Autostrada Pitești-Sibiu nu este pentru Dacia, este pentru România

masini fabrica
masini fabrica

Yves Caracatzanis, directorul Renault România a declarat că realizarea autostrăzii Pitești Sibiu este în primul rând utilă dezvoltării României și nu este doar pentru Dacia. În opinia lui Caracatzanis, venirea unui investitorilor este condiționată de realizarea de autostrăzi. 

"Dacă se face o autostradă Pitești-Sibiu nu este pentru Dacia, este pentru România. (...) Eu cred că există un potențial turistic și economic important în România, iar pentru a dezvolta acest potențial, dezvoltarea infrastructurii are o importanță majoră. (...) Deci, repet, autostrada Pitești-Sibiu nu este pentru Dacia, este o autostradă a românilor înainte de toate. (...) Am beneficia și noi, dar va beneficia în primul rând populația", a declarat Caracatzanis, citat de Agerpres.

În opinia sa, infrastructura rutieră reprezintă unul dintre elementele cele mai importante pentru o țară care dorește să atragă noi investiții.

"Poziția noastră, ca actor economic, este că dezvoltarea infrastructurii este importantă. Noi suntem deja în România, dar un nou investitor care ar dori să vină în România (...) se va uita la competitivitate, la infrastructură, la nivelul de educație și la stabilitatea legislativă. Pornind de la toate aceste elemente, va compara diferite țări interesate de aceste investiții și, în raport de acești parametri, va decide dacă să investească sau nu într-o țară. Infrastructura este un element important într-o țară pentru performanța acelei țări și pentru a atrage investitori", a explicat Yves Caracatzanis.

Premierul Dacian Cioloș declarase anterior, cu ocazia unei vizite la Centrul Tehnic Titu, că obiectivul Guvernului este ca tronsonul Pitești-Sibiu al autostrăzii A1 să fie finalizat până cel târziu în anul 2022.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel