Campionatul Mondial de Snooker U21 va avea loc la București

Campionatul Mondial de Snooker - IBSF, Under 21 va fi organizat la Bucureşti, în perioada 17-26 iulie 2015, la hotel Caro.

România a primit organizarea acestei ediţii în defavoarea Chinei, fiind desemnată să organizeze doar a doua ediţie europeană a Campionatului Mondial rezervat juniorilor a ultimilor zece ani, după Irlanda - gadză în 2010.

CITEȘTE ȘI: Federația de Snooker: În România nu se joacă biliard, ci Pool

200 de spectatori vor putea urmări din tribunele amplasate în apropierea celor 12 mese de snooker, în timp ce, potrivit estimărilor iniţiale, concursul va aduce la Bucureşti aproximativ 250 de persoane, din 60 de ţări - jucători, însoţitori şi arbitrii internaţionali. Accesul publicului este gratuit.

„Este al patrulea eveniment organizat în România. Campionul Mondial își va câștiga dreptul de a juca în circuitul profesional. Mă bucur că federația Română a reușit să aducă acest eveniment în luptă cu China. E un lucru bun. Organizarea unor astfel de evenimente în România ne dă șansa de a avea mai mulți sportivi români care să participe. Este pentru a doua oară, în ultimii 10 ani, când Europa aduce un Campionat Mondial. De obicei sunt în Asia, în State...în țări cu posibilități financiare”, a declarat pentru DC News, Dragoș Cozmaciuc, secretar general în cadrul Federației Române de Snooker

În premieră, întrecerea mondială a juniorilor va include o competiţie feminină, cu tablou restrâns, comparativ cu cel masculin, unde România va înscrie două sau trei reprezentante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel