Camelia Voiculescu, mesaj pentru angajații Antena 3

Camelia Voiculescu a transmis pe mail-urile interne  un mesaj angajaților din Trustul Intact, după ce ANAF a cerut evacuarea, până pe 20 februarie, a sediilor unde își desfășoară activitatea.

"Dragi colegi,

Nu voi comenta aici justețea sau injustețea acțiunii ANAF de ieri.

Aș vrea însă să vă spun câteva cuvinte despre NOI.

Am trecut prin multe încercări împreună, pe care le-am depășit prin solidaritatea și seriozitatea care ne caracterizează. Am ieșit de fiecare dată mai puternici, mai uniți, mai înțelepți. Și am rămas NOI.

Pe NOI nu ne definește o clădire, nu ne validează o hârtie, nu ne intimidează un ordin. Pentru că pe NOI ne unesc valori comune, idei frumoase, responsabilități care ne obligă și ne onorează.

Am învățat că încercările prin care treci au rolul să îți arate cât de puternic ești. Ce am fi fără curaj? Ce am fi fără demnitate? Cei care mizează pe faptul că vom lăsa capul în jos, mizează greșit.

Tuturor celor care sunt mereu creativi, plini de haz, optimiști, care creează programe de divertisment senzaționale și ne surprind prin resurse nelimitate, dar și tuturor celor care nu au ales calea mai ușoară - vouă, colegilor mei - am să vă adresez trei cuvinte: MERGEM MAI DEPARTE.

Camelia Voiculescu".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel