Călin Rovinescu, CEO-ul Air Canada, desemnat cel mai bun CEO din 2016

Călin Rovinescu, CEO Air Canda, a fost desemnat cel mai bun CEO al anului 2016, din Canada.

Românul Călin Rovinescu a devenit CEO Air Canada în 2009, fiind unul dintre cei mai respectați oameni din aviație.

Când Călin Rovinescu a fost selectat, Consiliul Consultativ a programului de atribuire a citat recordul său în transformarea operatorului Air Canada într-o organizație profitabilă, competitivă la nivel mondial și foarte apreciată. Deciziile luate de Rovinescu au adus succesul în creșterea veniturilor transportatorului aerian timp de șase ani consecutivi.

De asemenea, același consiliu a mai citat printre altele și o creștere puternică a operatorului canadian, în special o creștere de 50 de procente în capacitatea de transport pe rutele internaționale din anul 2009 și revenirea de la un deficit de 4 miliarde de dolari a planului de pensii al companiei într-un excedent de 1,3 miliarde dolari începând cu o prima lună a acestui an.

„Acest premiu pe care am avut norocul de a-l primi nu este premiul meu. Este un premiu pentru cei 30.000 de oameni de la Air Canada, care au făcut ca acest lucru să se întâmple prin a fi antreprenoriali și de a găsi modalități creative de a crește veniturile noastre, pentru a concura în mod eficient, acolo unde nu am putut concura înainte, și pentru a servi clienții noștri mai bine decât oricând," a afirmat Călin Rovinescu, Președinte și CEO al Air Canada

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel