CĂLIN POPESCU TĂRICEANU, SUSPENDARE TRAIAN BĂSESCU. TĂRICEANU: BĂSESCU încearcă să acopere SUSPENDAREA prin OFIȚERUL ACOPERIT

Șeful Senatului, Călin Popescu Tariceanu, a oferit duminică seara o interpretare proprie cu privire la ipoteza lansată de președintele Traian Băsescu, potrivit căreia unul dintre prezidențiabili este sau a fost ofițer acoperit.

Președintele PRL a afirmat că Traian Băsescu a lansat pe piață subiectul ofițerului acoperit pentru a mușamaliza scandalul suspendării sale din funcție.

"Explicația este că Băsescu s-a văzut încolțit, amenințat, cu amenințarea unei a treia suspendări și a aruncat această idee pe piață, pentru a deturna dezbaterea. El este un maestru al diversiunilor, mereu a încercat să vină cu o bombă când a avut probleme și eu trebuie să recunosc că a reușit.

Acum, în loc să discutam despre suspendare, dintr-o dată s-a discutat despre cine este ofițerul acoperit, dar dezbateri serioase, nu așa", a spus Călin Popescu Tăriceanu, în emisiunea "Punctul de întâlnire", de la Antena 3.

Citește și: Pătraru pare să fi eludicat misterul: Ăsta este 'acoperitul', dle Băsescu?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel