Călin Popescu Tăriceanu, scenariu cumplit pentru ACL. "Băsescu, lovitură magistrală"

Călin Popescu Tăriceanu, candidat la alegerile prezidențiale 2014, anunță noiembrie negru pentru ACL. 

ACL, destrămare după alegerile prezidențiale 2014

"În ultima perioadă, spre surprinderea mea, o serie de foști colegi de-ai mei au venit să mi se destăinuie, să mi se plângă, pentru că încep să-și dea seama de situația care s-a creat și de dominația pe care a început s-o exercite PDL în ACL și sigur că sunt nemulțumiți. E foarte probabil ca după alegeri această construcție să se destrame", a spus Călin Popescu Tăriceanu, la DC NEWS LIVE.

DNA, culisele unui caz incendiar. Hrebenciuc, trafic de influență pentru șefia PSD în schimbul legii amnistiei și grațierii. Dan Șova, audiat

Întrebat dacă ACL se destramă și PNL îl urmează, Călin Popescu Tăriceanu a subliniat că nu știe cum se va face, însă "trebuie să ținem cont de situația internă din ACL, care este una extrem de nemulțumitoare pentru liberali". 

"Asta e problema pe care o întâmpină liberalii"

Deși nu crede că președintele PNL Klaus Iohannis va ajunge președinte, în ciuda sondajelor, Călin Popescu Tăriceanu spune că liberalii se gândesc că dacă Klaus Iohannis pleacă la Cotroceni, rămân fără conducere. "Asta e problema pe care o întâmpină liberalii în această construcție. Sigur că nu le convine dominația pe care a început s-o exercite PDL-ul și asupra lor, și asupra lui Iohannis", a subliniat Călin Popescu Tăriceanu. 

Tăriceanu, atac fără precedent la Orban 

"Iohannis își schimbă punctul de vedere și identitatea după cum bate vântul. A fost candidatul PSD  pentru funcția de prim-ministru. Acum este candidatul dreptei. Este în situația unui primar mărunt de la o localitate. Cine vine la putere și-i oferă ceva e cu el. Sigur că pentru Băsescu va fi o lovitură magistrală, pentru că reușește să-i păcăleacă că unii din electorat și să spună că n-are nimic cu Iohannis și se alege Iohannis, care va fi păpușa lui pe care o va manevra așa cum o manevrează Blaga", a adăugat Călin Popescu Tăriceanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel