CĂLIN POPESCU TĂRICEANU, la interviurile DCNEWS: "M-au scos din joc cu dosarul"

DCNEWS.RO continuă interviurile live cu personalități ale vieții politice, sociale și culturale. Ediția de luni, 20 octombrie 2014, l-a avut ca invitat pe președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, lider al PLR și candidat independent la alegerile prezidențiale 2014.

Tăriceanu a vorbit despre soarta ACL după alegerile prezidențiale, demersul privind suspendarea președintelui Băsescu și principalii săi contracandidați. Fostul premier a amintit și de dosarul Sterling, cu care, spune el, a fost "scos din joc". Despre ce este vorba în scandalul Sterling: printr-o Hotărâre de Guvern, emisă de Guvernul Tăriceanu (Hotărâre nr. 1446 din 12/11/2008), petrolul şi gazele din jurul Insulei Şerpilor au fost concesionate unei firme, Midia Resources SRL, o firmă cu un capital social de doar 200 de lei, fără angajaţi, cu o cifră de afaceri de 0 lei. În vara anului 2009, grupul PD-L din Camera Deputaţilor a depus la Biroul Permanent al forului legislativ un denunţ împotriva fostului premier Tăriceanu, solicitând începerea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunilor de subminare a economiei naţionale şi abuz în serviciu contra intereselor publice în cazul Sterling.

Emisiunea în care va fi invitat președintele Senatului va începe de la ora 10:30 și va fi transmisă în format live video pe site-ul WWW.DCNEWS.RO.

Călin Popescu-Tăriceanu a fost prim-ministru al României în perioada 29 decembrie 2004 - 22 decembrie 2008 și președinte al Partidului Național Liberal între 2 octombrie 2004 și 20 martie 2009.

Călin Popescu-Tăriceanu a plecat din PNL la începutul anului și a înființat Partidul Liberal Reformator, al cărui președinte este.

Fostul premier a discutat cu Bogdan Chirieac și Val Vâlcu. Ei i-au vor adresat candidatului pentru Palatul Cotroceni și întrebările pe care le postați în secțiunea de comentarii sau pe adresa de mail [email protected]. Emisiunea în care a fost invitat președintele Senatului aa începe de la ora 10:30 și a fost transmisă în format live video pe site-ul WWW.DCNEWS.RO.

Cele mai importante declarații ale lui Călin Popescu Tăriceanu (click pe link):

Tăriceanu. Băsescu, eroare majoră ce-l decredibilizează

Tăriceanu - Ponta. Îl păstrează sau nu premier, dacă ajunge președinte

Tăriceanu o face praf pe Macovei

Ce MUNIȚIE anunță Călin Popescu Tăriceanu pentru lupta cu Victor Ponta

Călin Popescu Tăriceanu: Miza justiției în campania pentru Președinție

Călin Popescu Tăriceanu, scenariu cumplit pentru ACL. "Băsescu, lovitură magistrală"

Călin Popescu Tăriceanu: Ludovic Orban, o caricatură

SUSPENDARE TRAIAN BĂSESCU. Tăriceanu, despre o înțelegere cu PSD

Tăriceanu, atac la Iohannis

Tăriceanu: Mircea Geoană a trădat. S-au făcut diverse jocuri

Tăriceanu: "Eu am un proiect de țară. Ponta are un program de guvernare"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel