Călin Popescu Tăriceanu, despre Traian Băsescu: E o decepție. Ne sfidează pe toți

Luni seară, la emisiunea "Ediția de seară", realizată de Victor Ciutacu, la România TV, a fost invitat Călin Popescu Tăriceanu care a comentat declarațiile făcute de Traian Băsescu la ora 18.30. De asemenea, a vorbit și despre Klaus Iohannis spunând că liderul PNL este un discipol al președintelui.

"Poate o să vă surprindă sau nu. Strategia lui Traian Băsescu mi se pare una destul de străvezie. Vrea să o ajute cât se poate de mult pe doamna Udrea - nu face niciun secret. (...) Pe mine nu mă surprinde, mă decepționează. E o succesiune care parcă nu se mai termină - ne dă permanent câte o nouă probă - nici nu îmi imaginam când am făcut cererea de suspendare că vom ajunge la astfel de flagrante. E o decepție această pasivitate față de încălcarea legii de către președinte. El ne sfidează pe toți, cetățenii, încălcând clar prerogativele constituționale și atribuțiile prezidențiale. Vede că nimeni nu îi mai face nimic, nu mai are nimic de pierdut și face tot ce îi trece prin cap", a spus Călin Popescu Tăriceanu la "Ediția de seară".

Tăriceanu l-a atacat în mai multe rânduri pe Klaus Iohannis, pe care l-a numit "un discipol al lui Băsescu" și a susținut că liderul PNL a refuzat să răspunda invitației Romania TV de a fi prezent luni seară în aceeași emisiune.

În opinia lui Tăriceanu, Klaus Iohannis "e sfătuit să refuze orice apariție publică" deoarece "în lipsa unui discurs fluent, a unor idei, a unor concepte pe care să le vehiculeze... este evident în defavoarea lui".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel