Călin Popescu Tăriceanu: Cine câștigă din OUG pentru aleșii locali

Președintele PLR și al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că cineva, în mod sigur, are de câștigat din Ordonanța de Urgență care dă libertatea aleșilor locali să-și schimbe partidul. 

"Eu cred că fiecare dintre primari își va face o analiză, un proces de conștiință. Nu cred că este un proces simplu de făcut, dar este alegerea lor să o facă. O să discut, probabil, cu primarii care doresc să se întâlnească cu mine (...) și le voi transmite clar: Sunteți liberali. V-ați înscris în PNL pentru forța și atractivitatea ideilor liberale și cetățenii v-au votat din acest motiv. Alegerea logică pe care ar trebui să o faceți, alegerea corectă și morală este să rămâneți liberali. În momentul în care PNL a hotărât să abandoneze identitatea liberală, atunci aveți libertatea să vă înscrieți în PLR, singura formațiune de centru-dreapta liberală în momentul de față în România", a declarat luni seară, la TVR1, Călin Popescu Tăriceanu. 

"Mi-e greu să spun în momentul de față (dacă este "unul dintre principalii beneficiari" — n.r), dar aici nu e o problemă de beneficiu pentru că în momentul în care partidul își schimbă identitatea și primarii hotărăsc să rămână cu aceeași identitate, nu cred că putem să vorbim de un beneficiar. Beneficiar trebuie să fie, în final, cetățeanul care să spună: 'Am votat primarul liberal, primarul a rămas liberal. Nu mi-a înșelat încrederea'. (...) Un candidat la prezidențiale are de câștigat, fără îndoială (în urma efectelor OUG privind aleșii locali — n.r.). Bineînțeles", a mai spus Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel