Céline Dion, în lacrimi pe scenă, la Las Vegas

Artista Celine Dion a susținut, miercuri, la Caesars Palace Colosseum, faimosul teatru din Las Vegas, un concert în memoria celui care i-a fost mentor și suflet pereche, René Angélil, însă nu și-a putut stăpâni lacrimile în timpul discursului pe care l-a susținut

Familia, prietenii, dar și fanii artistei au fost prezenți la Colosseum at Caesars Palace, unde au celebrat viața lui René Angélil.

Cântăreața le-a mulțumit oamenilor dragi care sunt alături de ea și i-a adus și ea un ultim omagiu regretatului său soț, René Angélil. "Rene, dragostea vieții mele, ar fi fost atât de fericit să știe că suntem cu toții aici. Simt dragostea lui în această sală. Rene, te iubesc atât de mult!", a spus cântăreața printre lacrimi, citează libertatea.ro.

Rene s-a stins din viață pe 14 ianuarie în casa lui din Las Vegas, după o luptă lungă cu cancerul, doar cu două zile înainte să împlinească 74 de ani. La două zile de la moartea soțului, Celine Dion și-a pierdut și unul dintre frați, Daniel Dion, din cauza aceleiași boli.

Celine Dion își va relua concertele începând cu data de 23 februarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel