Bulai, SCANDAL TVR. Bittman: NU SE POATE AȘA CEVA! Mă voi opune

Bittman
Bittman

Dan Bittman a criticat în termeni duri ieşirea publică a lui Iulian Bulai despre emisiunea de Revelion la care artistul a participat, printre alţii, alături de Mugur Mihăiescu şi Radu Pietreanu, care a fost difuzată la TVR. 

"Dacă domnul Bulai, proaspăt uns în funcţia de şef al Comisiei de Cultură, în loc să mă fi sunat în prima zi a anului şi să mă fi întrebat cum m-am descurcat în anul 2020 şi dacă artiştii liber profesionişti au din ce trăi, domnia sa mă înfierează cu mânie proletară, înseamnă că avem o problemă. Şi avem o problemă mare. Pentru că lumea s-ar putea să creadă că asta e linia iar viaţa noastră ar putea să urmeze acest curs. Ori eu vreau să spun clar şi răspicat: nu se poate aşa ceva şi eu mă voi opune până când n-o să mai am suflare unor asemenea indivizi şi unor asemenea atitudini. 

Noi nu trăim în comunism. Am văzut ce s-a întâmplat, spre deosebire de domnul Bulai, ce s-a întâmplat înainte de decembrie 1989. Domnul Bulai nu ştiu dacă se născuse în vremea respectivă şi cred cu tărie că avea oricum o vârstă atât de fragedă încât bătea pas de defilare pe sub masă. N-o spun ca să-l jignesc ci o  spun ca să înţeleagă că nu are ce căuta într-o discuţie nici directă, nici indirectă cu mine sau alţi reprezentanţi ai generaţiei mele. Generaţia mea se opune total minciunii, se opune total acestei aberaţii care a început ca o caracatiţă să înghită România. O spun foarte clar, gluma s-a încheiat", a declarat, luni seara, la România TV, Dan Bittman. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel