Bucureştiul cu primară!

Bogdan Chirieac ironizează primele ”realizări” ale primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, într-un editorial scris pentru DCNews. Analistul politic remarcă un paradox care privește Bucureștiul, de care sunt vinovați cei care au condus, de-a lungul vremii, Primăria Capitalei.

Iată, integral, editorialul scris de Bogdan Chirieac:

 

Bucureștiul cu primară!

Fermecătoarea doamnă Gabriela Firea a fost aleasă, după cum ştim cu toţii, primar al Bucureştiului, deja de trei luni de zile, incluzând aici şi concediul dumneai de odihnă.

Valoarea nu aşteaptă însă trecerea mai îndelungată a timpului pentru a ieşi în evidenţă. Astfel, cu mare pompă şi pe larg evidenţiată de armata de comunicatori din presă, d-na primar Firea a şi anunţat primele realizări.

Prima realizare este că bucureştenilor NU li se va opri apa caldă. A aranjat d-na Firea. Fireşte că opritorii de apă caldă erau cei de la PNL şi, poate, cei de la USB.

A doua realizare este că, în continuare, în parc copiilor NU li se va interzice să deseneze cu creta pe asfalt. De prisos să vă spun că  partide din consiliu, în mod mişelesc, au vrut să ia asfaltul de sub creta copiilor.

D-na Firea are şi promisiuni electorale fierbinţi. Dânsa va face în aşa fel încât NU va opri la iarnă căldura bucureştenilor.

Puţină lume ştie că zona Bucureşti-Ilfov face parte din top 25 % cele mai bogate regiuni ale Europei, mai bogată decât Madridul sau Atena, conform Eurostat. Faptul că, în realitate, pe teren, Bucureştiul este între ultimii 25% din Europa se datoreză în mare parte şi primarilor pe care bucureştenii i-au ales adesea cu ochii închişi. D-na Firea are un discurs politic perfect mediocru, dar cu impact. Încă mai sperăm ca mandatul domniei sale să nu semene cu discursul din campanie şi, iată, post-campanie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel