Bușoi: Ce-l irită pe Dîncu

Președintele PNL București, Cristian Bușoi, susține că Vasile Dîncu este iritat pentru că orice om de valoare care intră în politică e în defavoarea PSD, făcând referire la miniștrii tehnocrați. 

"Faptul că dl Cioloş doreşte să rămână independent până la alegerile parlamentare, inclusiv la alegerile parlamentare, este un lucru deja foarte cunoscut şi s-a spus public de către dl Cioloş, nu este nicio dezvăluire şi nicio revelaţie acest lucru. În ceea ce priveşte restul miniştrilor, nu am auzit o astfel de declaraţie a dlui Cioloş. Sigur, pot înţelege iritarea dlui Dîncu, pentru că orice om de valoare, care intră în politică, este în defavoarea PSD, care nu doreşte ca o parte din miniştri să intre în politică, mai ales că opţiunile lor nu sunt înspre PSD, ci înspre partide de pe eşicherul de centru-dreapta şi de dreapta", a declarat Buşoi, luni, întrebat în legătură cu declaraţia vicepremierului, înainte de şedinţa PNL sector 4.

Buşoi a adăugat că timpul va spune dacă unii miniştri doresc să candideze sau să devină oameni politici.

"Noi am afirmat toată deschiderea, cel puţin Organizaţia de Bucureşti are totală deschidere, urmează doar să existe şi o dorinţă şi o motivaţie puternică pentru a începe o carieră politică din partea unor miniştri', a susţinut Buşoi. El a arătat că rezultatele nu sunt dezastruoase pentru miniştri, ci doar există o diferenţă foarte mare de încredere şi notorietate între scorul lui Dacian Cioloş şi restul echipei guvernamentale. 'Oamenii nu sunt pe deplin cunoscuţi, lucru de aşteptat şi previzibil, ţinând cont de faptul că sunt miniştri de câteva luni şi nu au avut, înainte de a fi miniştri, o carieră politică foarte cunoscută. Faptul că ei nu sunt acum foarte cunoscuţi nu înseamnă că nu pot deveni oameni politici foarte buni. Şi da, ne-am arătat toată deschiderea faţă de acei miniştri care ne pot împărtăşi valorile, proiectele şi care pot veni înspre PNL", a mai spus Buşoi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel