Bricostore Băneasa, de vânzare. Praktiker, discuții aprinse pe preț

Lanțurile de magazine din România au cunoscut, în ultimul an, schimbări spectaculoase, după ce și-au anunțat intenția că vor să plece din țara noastră. 

Bricostore a fost salvat, acum un an, de către grupul britanic Kingfishe, care a preluat toată rețeaua. Bricostore, ca denumire, a dispărut și a fost rebranduit în Brico Depot. Singurul magazin care a rămas sub denumirea Bricostore este cel din Băneasa, pe care grupul britanic nu îl vrea și este gata să-l dea, potrivit Digi 24. Magazinul Bricostore din Băneasa nu s-ar potrivi conceptului pe care britanicii vor să-l introducă. 

De magazinul Bricostore din Băneasa ar fi interesat rivalul direct al Brico Depot, Praktiker. Lanţul Praktiker, aflat și el în impas în urmă cu un an, a fost preluat de omul de afaceri turc Omer Susli.

Discuțiile dintre proprietarii Brico Depot și Praktiker ar fi aprinse din cauza prețului. Britanicii vor să vândă scump pentru că este o locație bună. 

Kingfisher a preluat 15 magazine Bricostore de la grupul francez Bresson şi are în plan să ajungă la 50 de unităţi sub numele Brico Depot.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel