BREXIT. Nebunie în Marea Britanie! Ce vor 3 milioane de oameni

După doar două zile de când s-a votat ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, aproape trei milioane de britanici au semnat o petiţie prin care cer reorganizarea referendumului.

Ideea de a rupe ţara din Uniunea Europeană nu este pe placul celor aproape trei milioane de englezi care au semnat această petiţie, rezultatul referendumului care a aprobat ruperea provocând şi proteste de strată la Londra. Tinerii, în special, se opun ieşirii din Uniunea Europeana.

Petiţia online adresată Parlamentului Britanic prin care se solicită organizarea unui al doilea referendum, numara duminică dimineaţă 2,906,055 de semnături. Este un număr record de semnături adunat în mai puţin de două zile.

Parlamentul britanic este astfel obligat să ia în considerare o dezbatere pe această temă, dat fiind faptul că petiţia a depăşit limita de 100.000 de semnături.

Petiţia a devenit destul de populară, încât sâmbătă, la doar o zi după rezultatul referendumului, avea două milioane de semnături, media pe minut fiind de aproximativ 3.000 de semnături.

Potrivit raportului, cele mai multe semnături vin din zona în care s-a votat pentru rămânerea în UE, în special Londra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel