BREXIT. A pariat o avere pe ieșirea Marii Britanii din UE

Crispin Odey, managerul unui fond speculativ și puternic susținător al taberei "Leave" la referendumul din Marea Britanie, a pariat 10,2 miliarde de dolari și a câștigat, scrie Ziare.com.

Șeful

[citeste si]a pariat activele fondului pe căderea piețelor și a devenit astfel unul dintre cei mai mari câștigători din punct de vedere financiar ai votului pentru ieșirea Marii Britanii din UE, relatează Reuters.

Crispin Odey a pariat pe poziții „short" de tranzacționare, ceea ce înseamnă că a câștigat atunci când piețele au scăzut. Mai mult, el a mizat și pe aur și a avut, încă o data, dreptate. "Cred că s-ar putea să fiu câștigătorul. Am avut un an foarte greu", a declarat Crispin Odey pentru Reuters.

Odey este unul dintre cei mai bogați britanici, dar și unul dintre cei mai excentrici. În 2014, presă relata despre faptul că și-a contruit un templu în stil roman în care își... creștea găinile. El a susținut și a donat bani taberei "Leave".

"Este o veste extraordinară. Ne va da mai multă flexibilitate în legătură cu ceea ce prevăd eu că se va întâmpla, adică recesiunea SUA și vremuri dificile", a mai spus el.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel