Brazilia: Compania TAM a modificat un zbor după ce a fost avertizată de un prezicător

O companie aeriană a luat în considerare avertismentul transmis de un prezicător celebru și a decis să schimbe numărul unei curse pentru a evita o eventuală tragedie.  

Compania aeriana TAM din Brazilia a decis modificarea numărul zborului JJ3720 de miercuri, 26 noiembrie, dând astfel curs avertismentului transmis de Jucelino Nobrega da Luz, un prezicător celebru în țara sa.

Acesta a afirmat că zborul respectiv va avea o problemă cu turbinele între Sao Paulo și Brasilia la 10:30 GMT și va lovi o clădire de pe Paulista Avenue, bulevardul principal din Sao Paulo, la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Congonhas, și chiar a înregistrat această predicție la notar, relatează La Capitale, potrivit ro.newshub.org.

În urma avertismentului, compania a schimbat numărul de zbor, redenumindu-l JJ4732, precizând că siguranţa pasagerilor este mai importantă şi că nu au vrut să rişte ca previziunea să se îndeplinească.

Jucelino Nobrega da Luz este celebru în Brazilia, deoarece ar fi prezis corect moartea Prinţesei Diana, a pilotului de Formula 1, Ayrton Senna, precum și a candidatului la președinție Eduardo Campos. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel