BRAZILIA - MEXIC 0-0: Meci senzațional făcut de portarul mexican, OCHOA

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. BRAZILIA și MEXIC s-au întâlnit, marți seară, cu începere de la ora 22:00, într-un meci contând pentru a doua etapă din GRUPA A de la CUPA MONDIALĂ DE FOTBAL 2014.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Chiar dacă s-a terminat cu o remiză albă, meciul dintre BRAZILIA și MEXIC a fost unul extrem de spectaculos, cu numeroase ocazii de gol la ambele porți și cu un portar mexican, GUILLERMO OCHOA, aflat într-o zi de grație.

Vezi și: BELGIA - ALGERIA 2-1, în GRUPA H de la CM 2014. "Dracii roșii" au revenit de la 0-1

În minutul 26, Neymar reia cu capul o centrare venită din partea dreaptă, mingea se duce aproape de butul din dreapta, însă OCHOA are o intervenție miraculoasă și reușește să respingă de pe linia porții. Reluarea oficială arată că mingea nu a intrat în poartă.

Același OCHOA și-a salvat echipa, cu un minut înainte de pauză, în situație de unu la unu cu Paulinho.

De partea cealaltă, elevii antrenați de Miguel Herrera a amenințat poarta lui Julio Cesar cu șuturi de la distanță, care fie nu și-au atins ținta, fie au fost respinse de goalkeeperul brazilian.

Citește și: PROGRAMUL PE ZILE al meciurilor de la CAMPIONATUL MONDIAL 2014

MEXIC a început mult mai bine decât BRAZILIA repriza secundă și a dominat naționala SELECAO în primul sfert de oră. Andres Guardado, Jose Vazquez, Giovani dos Santos sau Hector Herrera au amenințat în repetate rânduri poarta BRAZILIEI cu șuturi de la distanță, care însă nu au avut niciun efect pe tabelă.

În minutul 69, OCHOA a avut din nou o intervenție uriașă. NEYMAR a preluat o minge în careu și a șutat din apropiere, însă portarul mexican a avut un reflex incredibil și a respins. 

Nici căpitanul gazdelor, Thiago Silva, nu a reușit să-l învingă pe goalkeeperul advers, în minutul 86, cu o lovitură de cap trimisă din interiorul careului mic.

În prelungirile partidei, în minutul 90+2, MEXIC putea da lovitura. Raul Jimenez a șutat la colțul lung, dar Julio Cesar a reușit să respingă și a păstrat tabela intactă. BRAZILIA - MEXIC s-a terminat 0-0, în a doua remiză albă de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014, însă mult mai spectaculoasă decât prima.

Vezi și: CAMPIONATUL MONDIAL 2014: PROGRAM, REZULTATE, CLASAMENTE din GRUPE și TELEVIZĂRI, pe DCNEWS


Echipe de start:

BRAZILIA: 12. Julio Cesar — 2. Dani Alves, 3. Thiago Silva (căpitan), 4. David Luiz, 6. Marcelo — 16. Ramires (20. Bernard, 46), 8. Paulinho, 17. Luiz Gustavo — 11. Oscar (19. Willian, 84), 10. Neymar — 9. Fred (21. Jo, 68). ANTRENOR: Luiz Felipe Scolari. REZERVE: 1. Jefferson, 22. Victor — 13. Dante, 14. Maxwell, 15. Henrique, 23. Maicon, 5. Fernandinho, 18. Hernanes, 7. Hulk.

MEXIC: 13. Guillermo Ochoa — 2. Francisco Javier Rodriguez, 4. Rafael Marquez (căpitan), 15. Hector Moreno — 22. Paul Aguilar, 23. Jose Juan Vazquez, 18. Andres Guardado, 6. Hector Herrera (8. Marco Fabián, 76), 7. Miguel Layun — 10. Giovani Dos Santos (9. Raúl Jiménez, 84), 19. Oribe Peralta (14. Javier Hernández, 74). ANTRENOR: Miguel Herrera. REZERVE: 1. José de Jesús Corona, 12. Alfredo Talavera — 3. Carlos Salcido, 5. Diego Reyes, 16. Miguel Ponce, 17. Isaác Brizuela, 20. Javier Aquino, 21. Carlos Pena, 11. Alan Pulido.

Arbitru: Cuneyt Cakir; arbitri asistenți: Bahattin Duran, Tarik Ongun (toți din Turcia); arbitru de rezervă: Svein Oddvar Moen (Norvegia).

Citește și: ANGELA MERKEL, în ipostaze inedite - FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel