Boureanu s-a luat la bătaie cu un ospătar în Mamaia

Cristian Boureanu s-a luat, din nou, la bătaie cu un ospătar, în Mamaia. El urmărea finala Euro 2016 când a fost deranjat de un ospătar căruia i-a reproșat că nu e respectuos. 

Potrivit declarației unui martor pentru Cancan, Cristian Boureanu "a sărit ca ars, la un moment dat, şi l-a înjurat pe ospătar de mamă. A început să ţipe şi până să intervină cineva, băiatul i-a dat un pumn direct în ochi!".  

După ce ospătarul i-a dat un pumn în ochi, Cristian Boureanu a spus pentru sursa citată că "Respectivul era sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe, aşa că l-am rugat pe patronul locaţiei respective să-l trimită acasă. Acesta a spus că duce lipsă de personal şi că nu poate. Ospătarul era arogant, vorbea obraznic cu noi, aşa că l-am rugat să se controleze".  "I-am spus din nou să se potolească. În acel moment a ridicat pumnul să mă lovească, însă m-am ferit. A reuşit doar să mă zgârâie. Am ripostat şi l-am lovit bine până când l-am pus jos", mai spune politicianul. "Ospătarul s-a ridicat nervos şi a lovit un alt bărbat, l-a confundat cu mine. Au intervenit şi alte persoane, printre care şi Adriean Videanu ca să-l liniştească, după care scandalagiul a fost evacuat. Patronul şi-a cerut scuze, nu am plătit consumaţia", a mai spus Cristian Boureanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel