Bogdan Olteanu, reținut de DNA. Rareș Bogdan, propunere pentru partide

Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de Putere" de la Realitatea TV, a comentat pe marginea reţinerii viceguvernatorului BNR Bogdan Olteanu de procurorii DNA pentru trafic de influență în dosarul lui Sorin Ovidiu Vîntu, transmițând, totodată, și o propunere pentru partide.

"Dacă nu există înregistrări că Bogdan Olteanu a luat bani şi e doar declaraţia lui Vîntu, eventual a persoanei care a transportat banii, contra afirmaţiei lui Olteanu, e o problemă. Dacă nu există urma banilor, dovada că el a luat banii, e o problemă. Eu aştept referatul procurorilor. (...) Eu le fac o propunere partidelor din România. Având în vedere nivelul corupţiei - la toate nivelele: în PSD, în PNL, UDMR, PMP, în toate partidele -, eu le-aş propune o soluţie: să se retragă din politică toţi cei care timp de 26 de ani au adus România în această stare. Adică toate conducerile partidelor să demisioneze în bloc pentru că nu sunt unii mai buni ca alţii", a declarat Rareș Bogdan la Realitatea TV.

Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost reţinut, în noaptea de joi spre vineri, de procurorii de la Direcţia Naţională Anticorupţie, care îl acuză de trafic de influenţă. Este prima măsură luată de anchetatori într-un nou dosar în care omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost pus deja sub acuzare. În aceeaşi cauză este vizat şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel