Urmărește emisiunea live


Bogdan Olteanu, prima declarație după decizia ÎCCJ

Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost eliberat vineri noaptea din arestul Poliţiei Capitalei, prilej cu care a declarat că este un moment greu şi o perioadă foarte tristă pentru el, subliniind că doreşte să obţină cât mai repede achitarea în justiţie pentru a reîncepe o viaţă normală. 

'Este un moment greu, este un moment trist şi o perioadă foarte tristă. Sper să se termine cât mai repede. Doresc să obţin achitarea cât mai rapid, pentru a reîncepe o viaţă normală. Până la acel moment, voi face ceea ce onoarea şi respectul faţă de instituţia din care am făcut parte îmi cere, voi transmite cât mai rapid demisia mea din conducerea Băncii Naţionale şi voi urma să îmi susţin cauza în justiţie', a spus Bogdan Olteanu, într-o scurtă declaraţie dată în faţa arestului Poliţiei Capitalei.

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au respins vineri cererea DNA de arestare preventivă a viceguvernatorului BNR Bogdan Olteanu, acesta fiind plasat în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă. Decizia nu este definitivă.

Bogdan Olteanu a aşteptat decizia în sala de judecată, după care a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, de unde a fost eliberat vineri noaptea, la expirarea ordonanţei de reţinere, în jurul orei 24,00.

Bogdan Olteanu a fost reţinut joi noapte sub acuzaţia că, în perioada iulie - noiembrie 2008, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a solicitat şi primit de la Sorin Ovidiu Vîntu suma de un milion de euro şi sprijin electoral în schimbul numirii lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel