Bogdan Chirieac, semne de întrebare în dosarul lui Bogdan Olteanu

Analistul politic Bogdan Chirieac ridică semne de întrebare în dosarul în care viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu, este acuzat că i-a cerut lui Sorin Ovidiu Vîntu un milion de euro în schimbul numirii lui Liviu Mihaiu în funcția de guvernator al Deltei Dunării. 

"Dosarul lui Bogdan Olteanu este cu foarte multe necunoscute. Din orice punct de vedere am privi lucrurile, chiar și dacă s-ar fi petrecut această faptă abominabilă, e chestiune de America de Sud, de dictatură, acest lucru nu justifică arestarea preventivă a lui Bogdan Olteanu. (...) Sunt câteva necunoscute. Guvernarea Tăriceanu se termina în decembrie 2008, când au avut loc alegerile parlamentare.

Ar fi dat Sorin Ovidiu Vîntu acești bani, Vîntu un om cu o inteligență mult peste medie, mult peste medie, pentru trei luni? Urmau alegeri. Nu era deloc clar cine urma să câștige. A câștigat PDL-ul cu trei voturi în plus și alea din diaspora. PSD era condus de Mircea Geoană la vremea respectivă. Semne de întrebare. Apoi, întâi ni s-a spus că a fost denunțul lui Sorin Ovidiu Vîntu. Astăzi ni s-a spus, tot pe surse, ne dăm seama că nu a fost denunțul lui Sorin Ovidiu Vîntu, e și el inculpat, a fost un denunț făcut de altcineva, un domn Eftime, și el condamnat în dosarul cu Petromservice. Sunt enorm de multe lucruri de clarificat în acest moment", a spus Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel