Bogdan Chirieac: Victor Ponta, un pas în spate

Analistul politic Bogdan Chirieac crede că Victor Ponta va face un pas în spate cu privire la șefia Camerei Deputaților. 

Luni seară, liderii PSD din teritoriu s-au întâlnit cu Liviu Dragnea și Victor Ponta la un restaurant din Capitală. A fost o întâlnire informală tensionată. Liderii PSD din teritoriu i-au cerut lui Victor Ponta să renunțe la depunerea candidaturii pentru șefia Camerei Deputaților. Luni, Victor Ponta a spus că-și va depune astăzi candidatura la CExN al PSD. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a subliniat, la Antena 3: "Eu cred că da (n.r. că Victor Ponta va face un pas în spate), că domnul Victor Ponta nu se va expune în fața liderilor PSD, mai ales că, dacă s-ar expune, va suferi o înfrângere majoră". Bogdan Chirieac a precizat că nu știe de ce Liviu Dragnea nu și-l dorește pe Victor Ponta în funcția de președinte al Camerei Deputaților, subliniind că declarațiile președintelui PSD de luni au fost fără echivoc. Analistul politic crede că "scandalul se încheie astăzi, prin desemnarea lui Florin Iordache la presedinția Camerei Deputaților". El a opinat că în PSD "va rămâne un conflict latent între Liviu Dragnea și Victor Ponta", iar "partidul se scindează în interior". Analistul politic a subliniat că rămâne de văzut cum va manevra Liviu Dragnea lucrurile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel