Bogdan Chirieac: Mihai-Răzvan Ungureanu trebuie să dea explicații

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, luni, la România TV, în legătură cu demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu de la conducerea Serviciului de Informații Externe (SIE).

"România nu se află în război. Demisia lui Mihai-Răzvan Ungureanu trebuie să aibă o explicație solidă. Nu pot lăsa zvonurile să țină loc de explicații. Mihai Răzvan Ungureanu a fost ministru de Externe, șef de serviciu secret, premier. A revenit în funcția de director al SIE în urmă cu un an. Explicațiile trebuie să liniștească atât opinia publică din România, cât mai ales partenerii externi ai țării noastre", a comentat Bogdan Chirieac.

Mihai Răzvan Ungureanu a demisionat, luni, din funcția de șef al SIE.

Pe data de 24 iuie 2015, preşedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Răzvan Ungureanu pentru un nou mandat la conducerea SIE. Acesta a fost numit prin votul Parlamentului din 30 iunie 2015.

Mihai-Răzvan Ungureanu a fost ministru de Externe între anii 2004-2007 și director al Serviciului de Informații Externe al României în perioada 2007-2012. El a fost premier în perioada februarie-aprilie 2012, când Guvernul condus de el a căzut după 78 de zile de mandat, în urma moţiunii de cenzură a opoziţiei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel