Bogdan Chirieac: Victor Ponta ar putea fi victimizat

Liderii PSD din teritoriu se vor reuni în  Comitetul Național Executiv, luni,  pentru susținerea lui Victor Ponta. În opinia analistului  Bogdan Chirieac, partidul se va strânge în jurul lui Victor Ponta. 

"Este o mișcare de imagine. Partidul se va strânge în jurul lui Victor Ponta. Poate va fi un moment de reflecție pentru domnul Victor Ponta, care   nu a fost alături întotdeauna alături de partidul său, dar probabil lucrurile se vor schimba de acum încolo, fiindcă lucrurile arată rău, pentru că toată lumea suspectează astăzi un  posibil abuz în cazul lui Victor Ponta.

Este o istorie veche cu fapte prescrise, neprescrise, cu situații care ar fi putut la urma urmei să fie anchetate cu  mulți ani în urmă, chiar cu mulți ani înainte ca Ponta să devină premierul României. Din acest punct de vedere, domnul Ponta are o imagine generală bună. Încă nu este o victimă, dar în funcție de ce se va întâmpla mai departe ar putea să fie și victimizat domnul Ponta ca urmare a acestui dosar", a declarat analistul Bogdan Chirieac.

Citește și: România și Republica Moldova, în aceeași oală... penală

Despre votul din Comisia juridică din Camera Deputaților, Chirieac este de părere că membrii acesteia "vor vota împotriva ridicării imunității parlamentare a domnului Victor Ponta. Onorabilii din Comisia juridică sunt în primul rând politicieni. Ori, indiferent din partidul din care vin, cu toți sunt conștienți că nu pot schimba un prim-ministru altfel decât prin vot", a mai spus Bogdan Chirieac. 

Negocierile de la Cotroceni "nu vor pune în pericol poziția de prim-ministru a domnului Ponta. UNPR și vicepremierul Gabriel Oprea vor rămâne ferm alături de Victor Ponta. Nu vor fi surprize aici. Trecem printr-un moment foarte greu  ca țară și poate liderii vor învăța ceva din ceea ce se petrece aici. Constat o coincidență gravă, îngrijorătoare: în același timp cu premierul României chemat la Parchet, premierul Republicii Moldova este și el anchetat de parchetul din țara sa, dar pe altă chestiune cu un fals de diplome universitare", a afirmat Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel