Bogdan Chirieac, întrebare-cheie pentru Gigi Becali. "I-am cerut iertare"

Gigi Becali a avut, miercuri seară, o intervenție telefonică la România TV.

Bogdan Chirieac i-a adresat o întrebare-cheie omului de afaceri: "Credeți că ați putea să îi cereți iertare și domnului Traian Băsescu?".

Gigi Becali a răspuns astfel: "Eu i-am cerut iertare domnului Băsescu și printr-o scrisoare. I-am scris din temniță. I-am scris așa: 'Te rog frumos să mă ierți dacă ți-am greșit'. Știți de ce, domnule Chirieac? Dacă Traian Băsescu a fost pus de Dumnezeu în țara noastră... eu nu aveam voie să jignesc conducătorul. I-am cerut iertare pentru ce i-am făcut".

Latifundiarul a adăugat că fostul şef al statului nu i-a răspuns la scrisoare, însă s-a simţit vinovat pentru faptul că l-a insultat. "Dacă Traian Băsescu se află în spatele condamnării mele, asta nu ştiu. Dar ştiu sigur că eu sunt vinovat pentru faptul că l-am jignit. Nu se poate să-l jigneşti, aşa cum o faceam eu, pe preşedintele ţării", a mai spus Gigi Becali.

Mai mult, acesta a mărturisit că le-a cerut iertare chiar şi procurorilor. "Simţindu-mă tot timpul cu conştiinţa murdară, am pus mâna şi am scris la trei procurori pe care am considerat că i-am jignit în dosarul Valiza. Le-am cerut iertare pentru cuvintele urâte pe care le-am adus", a precizat latifundiarul.

VEZI ȘI: Becali, replică neașteptată către Pora în direct, la România TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel