Bogdan Chirieac: Cătălin Predoiu va fi desemnat de Klaus Iohannis premier al României

Analistul politic Bogdan Chirieac apreciază analiza senatorului Mircea Geoană, președinte PSRO, cu privire la plecarea premierului Victor Ponta din fruntea Guvernului, din proprie inițiativă.

Mircea Geoană consideră că premierul a aruncat deja prosopul și caută "o manieră de a ieşi din scenă cu daune cât mai mici, pentru a nu da sentimentul că a dat bir cu fugiţii". Președintele PSRO este de părere că Victor Ponta va pleca de la conducerea Guvernului la începutul sesiunii parlamentare. Mircea Geoană mai spune că urmează un guvern minoritar. El subliniază că nu Gabriel Oprea va fi viitorul premier, pentru că nu va fi acceptat de Klaus Iohannis. 

Bogdan Chirieac a declarat, în emisiunea "100 de minute" de la Antena 3", că analiza i se pare "foarte corectă". Analistul politic a adăugat că: "Eu sunt sigur că domnul Cătălin Predoiu va fi desemnat de domnul Klaus Iohannis premier al României". Analistul politic spune că "desigur că va fi o nouă majoritate parlamentară" și că "probabil că UNPR va merge singur în viitoarele alegeri". Bogdan Chirieac a ținut să precizeze că e un punct în plus pentru Gabriel Oprea că, spre deosebire de ceilalți lideri politici, este la muncă, nu în vacanță: "Faptul să Oprea se află la lucru în timp ce ceilalți merg la plajă e punctat". Analistul politic subliniază că scandalul creat de Codul Fiscal "e un bun argument (n.r. pentru Victor Ponta) să demisioneze".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel