Cui îi este frică de Klaus Iohannis?

Nu l-am cunoscut personal pe Klaus Iohannis. Îl cunosc doar de la televizor și din realizările pe care i le-am văzut cu ochii mei la Sibiu. Nu mi se pare pregătit să facă față unei campanii prezidențiale ostile.

Nu l-am cunoscut personal pe Klaus Iohannis. Îl cunosc doar de la televizor și din realizările pe care i le-am văzut cu ochii mei la Sibiu. Nu mi se pare pregătit să facă față unei campanii prezidențiale ostile, înfruntându-l nu doar pe Victor Ponta, ci și un întreg partid și un întreg sistem care s-au aliniat în spatele actualului premier. Totuși, până de curând, dl Iohannis mi se părea frecventabil. Mă gândesc că altfel nu l-ar fi acceptat însuși dl. Ponta în coșcogeamitea funcție de ministru de Interne. Dar ce văd că apare în presa băsistă, de când și-a anunțat candidatura la Președinție, este stupefiant. Mai ales că presa cealaltă tocmai mă convisese că Iohannis e 100%  omul lui Băsescu. Astfel, Iohannis nu este doar vânzător de copii la bucată pentru organe, este și un cap de mafiei imobiliare, cu case multe, retrocedări ilegale, fărădelegi la greu. Și totul iese la iveală dintr-odată! Aflu că alte “anchete” sunt în pregătire: omul e criminal în serie, pedofil cu atestat, terorist internațional și confident al lui Putin, coleg cu Aleksandr Dughin.

Citind toate aceste grozăvii, mă gândesc că, poate, totuși, l-am subevaluat pe Iohannis. Poate că este într-adevăr un candidat cu șanse la Președinție. Altfel nu s-ar fi unit, deodată, atâta lume împotriva lui…”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel