Urmărește emisiunea live


Boc a semnat pentru Udrea. O susține la Președinție

Primarul Clujului, Emil Boc, a semnat, luni, lista de susţinere a candidaturii Elenei Udrea la Preşedinţie. A argumentat că viziunea ei "se bazează pe ceva ce este sănătos pentru ţară şi economie".

"Am semnat pe lista susţinătorilor doamnei Udrea în vederea alegerilor prezidenţiale, mi-am adăugat numele pe lista susţinătorilor, pe această listă am semnat primul. De ce? Un argument este că Elena Udrea susţine ca model economic creşterea economică prin investiţii şi locuri de muncă, spre deosebire de ceea ce susţine Ponta, ca tot ceea ce se întâmplă în economie să fie bazat pe consum şi pomeni electorale. Viziunea promovată de Elena Udrea se bazează pe ceva ce este sănătos pentru ţară şi economie", a spus Boc.

Acesta a adăugat: "Dacă la Cotroceni va fi un preşedinte de stânga, Victor Ponta, e certitudinea că România nu va avea creştere economică consistentă. Aceasta este opţiunea, economia până la urmă, şi, dintre toţi candidaţii de drepta, singura care poate spune că ştie ce face este Elena Udrea".

CITEȘTE ȘI: Elena Udrea, dezvăluire-surpriză din culisele alegerilor prezidențiale

Fostul premier a menţionat că a semnat lista de susţinere a Elenei Udrea şi pentru a sparge un clişeu, fiind de părere că o femeie poate ajunge preşedinte în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel