Blue Air lansează trei zboruri zilnice București - Iași. Vezi prețul biletului

Blue Air, cea mai mare companie aeriana romanească, anunță că începând cu 16 septembrie 2016 a devenit operațional cel de-al treilea zbor zilnic între Iași și București.

Astfel, iesenii si bucurestenii se vor bucura de mai multe optiuni de zbor, dar si de multiple conexiuni din Bucuresti si Iasi, cu acces facil si timp redus de asteptare.

Datorita succesului pe care l-a inregistrat compania la Iasi, Blue Air pune acum la vanzare peste 800 de locuri pe zi pentru aceasta ruta interna.

Iesenii au la dispozitie in prezent 7 rute directe, la care se vor adauga din 1 octombrie inca doua rute interne, catre Cluj si Timisoara. De asemenea, Iasiul se conecteaza prin Bucuresti cu peste 20 de destinatii externe, calatoria fiind confortabila datorita tranzitului rapid, iar pasagerii nu au grija transferului de bagaje sau a pierderii conexiunii.

Biletele de avion pe ruta Iasi-Bucuresti-Iasi sunt disponibile la tarife incepand de la 89,90 lei (pret pe segment de zbor, TVA si taxe incluse, locuri limitate). Tarifele includ gratuit 1 bagaj de mana in limita a 10 kg, 1 bagaj de cala in limita a 32 kg si snack gratuit pe timpul zborului (sandwich si bautura racoritoare). Rezervarile se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3000 de agentii partenere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel