Blue AIR anunță lansarea unei noi rute: Cluj-Napoca – Birmingham

Birmingham Blue Air își extinde prezența pe Aeroportul Cluj-Napoca prin deschiderea rutei #6, către Birmingham – al doilea oraș ca mărime din Marea Britanie. 

Noul zbor se va opera cu trei frecvențe săptămânale în zilele de luni, miercuri și vineri, din 16 Decembrie 2016, informează compania într-un comunicat de presă.

Mai mult, Aeroportul Cluj-Napoca devine a șasea bază operațională a Blue Air începând cu toamna acestui an, la scurt timp după inaugurarea zborurile interne între Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

Blue Air și-a început operarea pe Aeroportul Cluj-Napoca în data de 3 iunie 2016, prin deschiderea rutelor către București, Liverpool și Dublin.

Clasificat ca al șaptelea aeroport ca mărime din țară, cu un trafic de 10.187.122 pasageri în 2015, Birmingham este deservit de Blue Air și din București.

„Ne bucuram enorm sa ne dezvoltam prezenta pe Aeroportul Cluj-Napoca prin deschiderea zborurilor directe catre Birmingham. In urma recentei vizite la Cluj-Napoca, precum si la cererea aeroporturilor, am decis sa fructificam aceasta oportunitate catre Birmingham – o destinatie atractiva atat din punct de vedere turistic, cat si de business. Angajamentul nostru pentru piata din Transilvania este subliniat de faptul ca incepand cu aceasta toamna, Cluj-Napoca devine al saselea aeroport unde ne stabilim o baza operationala.", a declarat Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel