Blaga: Tăriceanu ar trebui să demisioneze de la şefia Senatului

Cel mai bun lucru pe care ar putea să îl facă preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, ar fi să îşi dea demisia din funcţie, consideră copreşedintele PNL Vasile Blaga.

'Nu m-am pronunţat niciodată asupra unui dosar aflat în instrumentarea magistraţilor. Nu o să o fac nici acum, dar în ceea ce îl priveşte pe preşedintele Senatului, de data aceasta, eu cred că cel mai bun lucru pe care ar putea să îl facă domnia sa este să îşi dea demisia din funcţia de preşedinte al Senatului, pentru că, până la urmă, lezează interesele ţării. Nu a mai fost niciodată o astfel de situaţie', a declarat marţi Vasile Blaga, la sediul PNL.

Procurorii DNA Braşov au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, pentru comiterea infracţiunilor de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

DNA precizează că, în cadrul actelor de cercetare efectuate pentru lămurirea cauzei referitoare la retrocedarea presupus nelegală a unei suprafeţe din Pădurea Snagov şi a Fermei Băneasa (a cărei trimitere în judecată a fost mediatizată în 18 mai), s-a dispus citarea lui Călin Popescu-Tăriceanu, pentru a fi audiat ca martor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel