Blaga pune cruce revenirii lui Băsescu în PDL/PNL

basescu blaga
basescu blaga

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, spune că nu se pune problema unei reveniri a lui Traian Băsescu în fostul PDL sau noul Partid Național Liberal după plecarea de la Cotroceni, deoarece el însuși a spus "adio" Partidului Democrat Liberal.

"Uneori și oamenii maturi mai spun lucruri trăznite. Am discutat cu un coleg de-al meu lucrurile acestea și ieri la Galați. Evident, în Statutele, și cel vechi al PDL și cel vechi al PNL și cel de acum, există această prevedere statutară, cred că este la toate partidele politice din România, că președinții în funcție dacă sunt membri de partid pot reveni în conducerea partidului.

Nu va fi cazul domnului președinte Traian Băsescu pentru că dânsul și-a exprimat destul de clar opțiunea, foarte clar și-a exprimat: adio PDL! Așa e viața", a afirmat șeful PDL la finalul Colegiului Director al partidului, întrebat dacă există posibilitatea ca președintele Traian Băsescu să revină în PDL sau în noul PNL la terminarea mandatului de șef al statului, potrivit Agerpres.

Vasile Blaga a adăugat, întrebat ce se va întâmpla dacă actualul șef al statului va depune o cerere referitoare la revenirea în PDL: "Îl vedeți dumneavoastră pe domnul președinte Traian Băsescu făcând o astfel de cerere ?". "Și eu nu văd ce organizație l-ar primi", a completat președintele PDL.

O dezbatere politică privind revenirea președintelui României în PDL sau noul PNL a izbucnit după ce un lider democrat-liberal a declarat că, potrivit statutului partidului, Băsescu are acest drept. Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, a respins ferm o astfel de perspectivă, spunând că nu acceptă sub niciun chip să fie coleg de partid cu Băsescu.

Antonescu: Vreau să știu dacă voi fi coleg cu Băsescu în PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel