BLACK FRIDAY 2016. evoMAG: Valorea medie a comenzilor 850 de lei

Black Friday shopping
Black Friday shopping

Black Friday 2016 a fost întâmpinat cu mult mai mult interes din partea clienţilor în comparaţie cu anii trecuţi. Mărturie stau sumele cheltuite cu această ocazie. Astfel, valoarea medie a unei comenzi a urcat la 850 de lei.

"Înregistrăm o creştere de 70% a valorii medii a unei comenzi, în comparaţie cu cea de anul trecut de Black Friday. Iar asta înseamnă că ne-am făcut oferta în raport cu dorinţele clienţilor şi că am oferit preţuri bune. De asemenea, observăm că românii încep să cumpere produse cu o valoare mai mare, pe fondul creşterii nivelului de trai şi a puterii de cumpărare", spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Black Friday 2016. Până la ora 17:00, peste 45% din stocul de produse alocat pentru Black Friday a fost epuizat, produsele cele mai căutate fiind telefoanele mobile, laptop-urile, televizoarele şi gadget-urile.

Black Friday 2016 . De la startul campaniei de Black Friday şi până la ora 17:00 au fost înregistrate peste 10.000 de comenzi şi un număr de peste 300.000 de vizitatori unici pe site. Din totalul comenzilor, 1.500 sunt cu ridicare din showroom, 500 de produse fiind deja preluate din showroom de către clienţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel