BLACK FRIDAY 2016. F24 lansează propriul Black Friday, pe 14 octombrie

BLACK FRIDAY 2016. F64, cel mai mare magazin foto-video din România, anunţă cea de-a patra ediţie a evenimentului „Black Friday Pro".

BLACK FRIDAY 2016. Acesta începe în noaptea dintre joi spre vineri (14 octombrie), la ora 00.00, şi se va încheia în noaptea de duminică, pe 16 octombrie. În această perioadă, clienţii au posibilitatea să cumpere echipamente foto-video şi accesorii cu reduceri mari, de până la 65%. „Black Friday Pro" se va desfăşura atât online, pe f64.ro, cât şi offline, în magazinul din Bulevardul Unirii nr. 45.

BLACK FRIDAY 2016. Cele mai bune echipamente la care F64 a pregătit reduceri considerabile sunt cele din gama high-end, cum ar fi Canon 5D Mark III, Nikon D810, Canon 6D şi Sony A7. Acestea sunt modele de camere foto full frame folosite de fotografi celebri din întreaga lume. Din zona mid-level premium merită urmărite Nikon D500, lansat anul acesta, şi Canon 7D Mark II. Toate sunt aparate foto profesionale, care vor oferi clienţilor posibilitatea de a realiza fotografii foarte bune în diverse condiţii de lucru.

BLACK FRIDAY 2016. În plus, F64 a pregătit şi două surprize pentru toţi cei interesaţi de discount-urile acordate de Black Friday. Prima este aceea că oricine poate cumpăra liniştit în perioada 4 - 15 octombrie. Dacă produsul achiziţionat va fi la reducere de Black Friday Pro, atunci va primi înapoi diferenţa, sub formă de voucher. A doua presupune că orice aparat foto aflat în promoţie de Black Friday Pro le aduce clienţilor o reducere de 4% din valoarea acestuia pentru achiziţia de obiective foto-video. Acest voucher poate fi folosit în perioada 1 - 31 decembrie 2016.

BLACK FRIDAY 2016. Tradiţional, „Black Friday Pro" este un eveniment dedicat celor interesaţi de echipamente profesionale, după cum au arătat-o an de an statisticile privind cele mai populare categorii de produse. Este însă o ocazie foarte bună pentru toţi pasionaţii de fotografie să îşi completeze echipamentul sau să treacă la unul mai bun. Totalul reducerilor oferite în timpul campaniei ajunge la un un milion de euro. Iar vânzările estimate pentru această perioadă sunt de aproximativ 11 milioane lei.

BLACK FRIDAY 2016. Totodată, va continua campania „Misiune fotografică 0015", lansată de F64 cu ocazia aniversării a 15 ani de activitate. Aceasta se adresează pasionaţilor de fotografie indiferent de nivelul lor de pregătire. În perioada 5 octombrie 2016 – 17 ianuarie 2017, în fiecare miercuri, F64 lansează o nouă misiune şi implicit o temă de fotografie pentru următoarea săptămână. Cei care doresc să se înscrie în una dintre cele mai mari provocări fotografice lansate până acum în România o pot face pe pagina campaniei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel