BLACK FRIDAY 2014: Câți bani vor cheltui românii în Vinerea Neagră

De Black Friday 2014, numărul tranzacțiilor procesate online cu cardul va crește cu peste 50% față de media anuală, în vreme ce suma medie procesată online cu cardul pentru cumpărăturile online se va dubla. Informațiile au la bază estimările realizate de NETOPIA mobilPay - unul dintre cei mai importanți procesatori de plăți online cu cardul din România și liderul pieței locale de mobile payments.

De două ori mai mulți bani cheltuiți decât în mod normal

BLACK FRIDAY 2014. Suma medie pe care o vor cheltui românii în 2014 pe produsele pregătite de comercianții autohtoni, cu ocazia Black Friday, se va ridica la circa 340 de lei, de aproape două ori mai mare față de suma medie tranzacționată online cu cardul în restul anului, în valoare de circa 180 lei. În cadrul ediției Black Friday 2013, suma medie plătită online cu cardul s-a ridicat la circa 260 de lei, în timp ce tranzacția medie procesată online s-a ridicat la circa 150 de lei.

Vezi și: Un Black Friday neobișnuit, în plină desfășurare. Reduceri de 80%

BLACK FRIDAY 2014. Vârful de vânzări înregistrat de comercianții online care pregătesc oferte speciale de Black Friday 2014 se va resimți și la nivelul numărului de plăți online realizate de români, care va crește cu până la 55% față de media anuală procesată în România. 

BLACK FRIDAY 2014. Potrivit estmărilor NETOPIA mobilPay, circa 65% din totalul plăților online cu cardul generate de Black Friday vor fi realizate de pe laptop-uri și calculatoare, respectiv 35% de pe telefoane smart, indiferent de sistemul de operare, precum și de pe tablete. 

BLACK FRIDAY 2014. Majoritatea retailerilor online din România au setat ziua de 21 noiembrie pentru ediția Black Friday 2014, iar cele mai multe plăți din Vinerea Neagră se vor îndrepta, tradițional, către produsele electro IT, fashion și beauty. Potrivit Garanti Bank, partener al NETOPIA mobilPay, volumele tranzacționate la ediția de anul acesta se vor dubla comparativ cu cele de anul trecut, iar traficul va crește de 5 ori față de o zi normală. 

Citește și: Lista magazinelor care vor participa la Black Friday 2014

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel