Biserică veche, transformată genial într-o locuință familială - Galerie foto

Un lăcaș de cult din Chicago, care și-a pierdut în timp funcționalitatea, a devenit în urma unui proces de reamanajare o locuință spațioasă pentru o familie cu trei copii mici, grație unei colaborări fructuoase între Linc Thelen Design și Scafano Arhitects.

Biserica veche a fost transformată în 2015 și în prezent dispune de șapte dormitoare și șase băi, scrie arhitecturandesign.ro. Interiorul oferă un spațiu mai mult decât rezonabil pentru tot ceea ce o familie modernă ar putea avea nevoie, deși, având în vedere istoria clădirii, a fost nevoie să se țină cont de anumite caracteristici neobișnuite pentru o casă de locuit, precum tavanul foarte înalt.

Cel mai mare preț solicitat pentru un apartament din Brooklyn: 32 de milioane de dolari

O serie de elemente originale au fost păstrate în acest proces de "convertire". Acestea includ ferestrele colorate, dar și pereții din cărămidă, arhitecții reușind să le integreze în noul design într-un mod natural și armonios.

Nu au lipsit însă din viziunea arhitecților nici câteva caracteristici moderne, cum ar fi peretele de alpinism, masa din zona de luat cina, tapetul în culori luminoase în camerele copiilor, precum și alte piese de mobilier din casă.

Totul a fost ales cu mare atenție, iar corpurile de iluminat sunt un exemplu foarte bun. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel