Birchall, după acuzele lui Ponta: Nu voi trăda niciodată!

”Îi rog pe cei care împrăștie zvonuri împotriva mea să se oprească din această campanie de denigrare și defăimare. Încă o dată spun că în dosarul Ponta-Blair nu am nici o implicare, nu am nici o calitate. Acesta e adevărul!”, scrie Ana Birchal într-un mesaj trimis redacției.

Victor Ponta le-a spus social-democraților că sunt oameni din PSD care se duc și toarnă la DNA. ”Avem turnători în PSD, stăm cu ei la masă” ar fi fost mesajul fostului premier cu privire la ultimele dosare de la DNA, la ședința PSD de la Murighiol. Cu o săptămână mai devreme, Ponta menționase numele Annei Birchall în dosarul Tony Blair.


”În ceea ce privește organizarea evenimentului din martie 2012, contribuția mea a vizat exclusiv elemente de agendă și protocol, neavând legitimitatea si calitatea juridică să mă implic în aspectele de natură financiară, acestea fiind în sarcina fundației organizatoare.
E regretabil că cei care împrăștie zvonuri mincinoase în aceste zile nu se stingheresc câtuși de puțin de adevăr. Înțeleg că s-a intrat în atmosfera de campanie și realitatea este contorsionată în fel și chip, însă eu nu-mi voi trăda niciodată propriul sistem de valori. Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune transmise în această perioadă, deloc ușoară, în care îmi văd numele terfelit fără să am absolut nici o vină”, scrie Ana Birchall, în textul trimis redacției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel