Bill Clinton, gafă în campania prezidențială

Bill Clinton
Bill Clinton

În ultima sa apariție în campania electorală democrată din New Hampshire, unde marți 9 februarie au loc alegrile primare, fostul președinte Bill Clinton a făcut mai mult rău încercând să dea o mână de ajutor fostei prime doamne, încă lideră în sondaje.

”Uneori când mă aflu la tribună, ca acum, îmi doresc să nu fi fost căsătoriți, pentru că aș putea să spun ceea ce cred cu adevărat”, a spus Bill Clinton. Și-a dat seama că vorbele sale pot fi interpretate greșit și a adăugat: ”Nu o spun în sens negativ. Sunt fericit”.

Cu o zi înainte, Bill Clinton a recunoscut, la o altă adunare, că trebuie să fie mai atent cu vorbele. ”Cu cât se încing alegerile, cu atât îmi doresc să fiu doar fost președinte, doar pentru câteva luni, nu și soțul viitoarei președinte, pentru că trebuie să fiu atent la ce spun”.

Bernie Sanders, contracandidatul care își doreste, printre altele, ca studiile universitare să fie gratuite, fiind considerat astfel ”socialistul” ce se visează la Casa Alba, recuperează din ecartul față de Hillary Clinton și se află la 10% în spatele ei, situație în care fostul președinte Clinton chiar trebuie să fie atent la ce spune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel