Urmărește emisiunea live


Biblia are un COD SECRET. La ce să se aștepte omenirea

Biblia este plină de fapte care nu pot fi explicate sau care țin de paranormal. Ea nu abordează explicit existența unor civilizații extraterestre și totuși există un mister incredibil, potrivit efemeride.ro.

Carele de foc, care coboară din cer, marea care se rupe în două, pentru a-i face posibilitatea lui Moise să o treacă. Anul 329 î.Hr., cronicele vremii descriu cum două obiecte zburătoare călăuzesc armata lui Alexandru cel Mare.

Ezechil este al treilea mare profet biblic, exilat din Babilon, în anul 598 î.Hr., are o întâlnire de taină cu entități care coboară dintr-un car de foc, care venea din cer.

Ezechil descrie entitățile care l-au vizitat ca având patru capete și aripi. Ezechil va urca în carul de foc și dus în Tel Aviv, la prietenii lui exilați.

În Biblie există un cod secret, numit Torah. Fraze întregi sunt scrise într-un anume mod, pe care nu le putem descifra. Sunt specialiști care pretind că au descifrat codul biblic și au aflat viitorul omenirii.
Cu ajutorul informaticii, cercetătorii au descoperit secvențele literelor echidistante. Biblia este scrisă după un cod matematic foarte elaborat.

[citeste si]

Matematicianul rus, Ivan Pavnin, susține că, Biblia are o structură matematică și că anumite pasaje prevestesc viitorul omenirii. Conform ipotezei sale, literele care formează cuvintele nu sunt la voia întâmplării. Cu ajutorul unui program informatic el a demonstrat că literele dintr-un cuvânt au o anumită periodicitate, care la rându-le formează alte cuvinte.

Codul secret este numai în Vechiul Testament, scris în limba ebraică. Michael Drosnin, cercetător, care și-a dedicat mulți ani descifrării codului secret din Biblie, l-a avertizat pe Yitzak Rabin, cu un an înainte să se producă asasinatul său, că în Biblie există un pasaj în care se vorbește despre asasinatul său.

Un an mai târziu, Yitzak Rabin va muri. Nu știm dacă este coincidență sau realitate. Un alt cercetător susține că a descifrat în Biblie, începerea unui război mondial, în 2016, ca urmare a unui atentat asupra lui Obama.

Matematicianul Rips a eliminat toate spațiile dintre cuvintele din Biblie și a obținut un șir continuu de litere, respectiv 304805 de caractere.

Rips a extras litera N, unde aceasta avea valoare, 4,5,12,18 și a ajuns la concluzia că Biblia a prevestit că omul va ajunge pe Lună.

Totodată el susține că, în Biblie a descoperit că cel de Al Treilea Război Mondial va fi generat de disensiunile din lumea arabă și cu un posibil atentat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel