BIAS 2016 PROGRAM. Cel mai mare show aerian în direct la Antena 3

BIAS 2016 PROGRAM. Cel mai mare show aerian din România - Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition va avea loc sâmbătă, 30 iulie 2016, pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa–Aurel Vlaicu și ROMAERO. Spectacolul aerian va putea fi urmărit și în direct la Antena 3. 

BIAS 2016 PROGRAM. BIAS 2016 va fi un spectacol de forță aeriană și precizie matematică, în care așii aviației militare și civile din România, dar și din Spania, Ucraina, Cehia, SUA, Grecia, Bulgaria, Austria, Lituania vor încânta spectatorii cu acrobații aeriene uluitoare și demonstrații de elită, dar și cu aeronave expuse la sol.

BIAS 2016 PROGRAM. La BIAS 2016 evoluează și profesioniştii din elita Forţelor Aeriene Române, la manşa aeronavelor MIG 21 Lancer, IAR 99 Șoim, IAR 316 B, IAK 52, IAR 330 PUMA, C 130 Hercules, și C 27 Spartan. Spectatorii vor putea urmări, de asemenea, şi exerciţiile de poliţie aeriană şi de sprijin pentru desant aerian, executate de Forţele Aeriene Române.

(w670)

BIAS 2016 PROGRAM. Spectacolul aerian este garantat de prezența așilor Aeroclubului României – Hawks of Romania, Vulturii Tricolori, The Pelicans, White Wings, alături de paraşutiştii formaţiei Blue Wings.

BIAS 2016 PROGRAM. Artiştii zborului acrobatic, austriecii de la Flying Bulls, vor evolua cu două aeronave unice: F4U Corsair și B 25 Mitchell.

BIAS 2016 PROGRAM. La BIAS 2016 participă pilotul lituanian Jurgis Kairys, multiplu campion mondial la acrobaţie aeriană.

BIAS 2016 PROGRAM. Pe parcursul evenimentului evoluează celebrii Iacări Acrobați, unici pentru spectacolele lor aeriene care includ efecte pirotehnice, muzică și lumini.

BIAS 2016 PROGRAM. De asemenea, la BIAS 2016, publicul va putea admira exercițiile executate cu măiestrie și siguranță de piloți ai companiei naționale de transport aerian, TAROM.

Intrare LIBERĂ

BIAS 2016 PROGRAM. La spectacolul aviatic participă piloți și aeronave aparţinând structurilor de aviaţie ale Ministerului de Interne.

BIAS 2016 PROGRAM. Printre participanți se numără, de asemenea, nume consacrate din elita aviației românești, din cadrul Școlii Superioare de Aviație Civilă.

BIAS 2016 PROGRAM. Începând de vineri dimineața, pe Aeroportul Băneasa se deschide pentru public cea de-a patra ediţie a expoziţie de aviaţie generală - General Aviation Exhibition, unde producători și proprietari de aeronave, precum și furnizori de servicii de aviație generală expun zeci de aeronave civile, de la avioane ultrauşoare, până la business jet-uri.

BIAS 2016 PROGRAM. BIAS 2016 se încheie în cursul serii de sâmbătă, când, începând cu ora 22.00, Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici & Teo Boar, dar și Nicu Alifantis, vor susţine două super-concerte pe Aeroportul Băneasa.

BIAS 2016 PROGRAM. Intrarea publicului la BIAS este liberă. Accesul publicului se face prin ROMAERO. Nu se asigură parcare!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel