Bianca Drăguşanu, o căpușă, se lipește de orice și suge tot. Vezi cine a spus

Bianca Drăgușanu a fost acuzată că face orice pentru a intra în atenția presei, iar iubiții îi alege după interes. Povestea de dragoste dintre frumoasa roșcată și Victor Slav a dat naștere unor comentarii dure la adresa acesteia.

[caption id="attachment_278181" align="alignnone" width="640"] Foto: expresspress.ro[/caption]

Prezent într-o emisiune TV, Luis Lazarus nu s-a sfiit să o desfiinţeze pe Bianca Drăguşanu în termeni brutali, acuzând-o că tot ceea ce face este pentru a fi în atenţia presei, relatează libertatea.ro.

 "Bianca Drăguşanu este un rebut mediatic, o căpuşă, o lipitoare, care se lipeşte de orice şi suge tot, nimic nu iartă. Ca atare, după ce n-a mai avut ce suge de la Adrian Cristea, ca imagine mă refer, l-a găsit pe Slav.

 Ştii cum procedează asta? Are liste, urmăreşte tot timpul tabloidele. De la Botezatu a învăţat asta. Urmăreşte şi îşi face planuri şi teorii conspiraţioniste, cam cu cine s-ar putea cupla", a declarat Luis Lazarus la Antena 2 în emisiunea lui Cristi Brancu.

Lazarus l-a compătimit pe Victor Slav, noul iubit al Biancăi: "Săracul! Îl compătimesc pe ăsta. Băi Victore, să iei tu wc-ul ambulant al televiziunilor? Sună mai bine toaletă ecologică?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel