Bianca Drăguşanu, de urgenţă la maternitate. Ce s-a întâmplat după cutremur

Bianca Drăguşanu a ajuns în sala de naşteri. Aceasta s-a confruntant cu un episod de contracţii la scurt timp după cutremurul care a zdruncinat Capitala cu o intensitate de 5,3 grade pe scară Richter.

Pentru că experimentează probleme cu somnul chiar din primele luni de sarcină, ora 02.11 la care s-a resimţit cutremuru, a prins-o trează pe Bianca Drăguşanu. Zdruncinătura care, se pare, s-a simţit destul de zdravăn în imobilul în care locuieşte i-a provocat emoţii puternice, care ar fi putut să-i provoace naşterea cu câteva zile înainte de termenul stabilit cu medicii care îi vor face operaţia de cezariană.

Potrivit surselor din maternitatea privată în care îşi va aduce fetiţa pe lume, la aproximativ două ore după seismul care a bagat frica în români, Bianca s-a prezentat de urgenţă la control, acuzând contracţii puternice. După consult, medical de gardă a stabilit, se pare, că ar fi fost mai degrabă efectele unui atac de panică, decât începutul unui travaliu şi i-a recomandat repaus total pentru zilele care i-au mai rămas până la cezariană. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel