Beyonce și Jay-Z participă la ședințe de terapie de cuplu pe internet

Beyonce și soțul ei, rapperul Jay-Z, participă la sesiuni de terapie de cuplu organizate de un psiholog pe internet, în timpul turneului lor mondial comun, intitulat „On the run”.

Cei doi artiști americani participă la aceste ședințe de terapie online, prin intermediul aplicației de videochat Skype, pentru a se asigura de succesul relației lor personale, alături de aceea profesională, conform FemaleFirst.

„Deși asta poate să pară o măsură drastică, în America în special, terapie de cuplu reprezintă o procedură standard”, a declarat o sursă.

VEZI ȘI: Beyonce își face film autobiografic

„Îl cunosc pe psihologul lor de mulți ani și încearcă să participe la ședințe săptămânale pentru a se asigura că există comunicare între ei și că nu apar neînțelegeri”, a mai adăugat aceeași sursă.

Deși Beyonce și Jay-Z, care s-au căsătorit în 2008, au făcut în ultimele luni subiectul multor zvonuri legate de o presupusă infidelitate a rapperului, sursa spune că aceste ședințe de terapie online au scopul de a menține starea de fericire în cuplu.

„Este vorba mai degrabă despre o acțiune de menținere, nu de reparare a ceva care nu merge bine. Amândoi sunt fericiți, iar fiica lor, Blue Ivy, rămâne prioritatea lor absolută”, a spus aceeași sursă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel