Bercea-Băsescu. Mădălin Voicu: Tăcerea din dosarul lui Mircea Băsescu, legătură directă cu Traian Băsescu

"Unde sunt probele din dosarul Bercea-Băsescu?", este întrebarea lansată de procurorul Eugen Iacobescu, după ce a dezvăluit, la Antena 3, că au dispărut probe concludente din dosar. 

În emisiunea "100 de Minute cu Alessandra Stoicescu", Mădălin Voicu a vorbit despre acest subiect.

"Eu sunt foarte încântat că, în sfârşit, o persoană cum este domnul Iacobescu a avut nu numai curajul, dar şi dorinţa de a explica până în cel mai mic amănunt cum au decurs lucrurile şi în ce fel. Astăzi, DNA-ul inversează sau chiar schimbă datele problemei. Este de lăudat şi sper să mai existe şi alte personaje ca domnul Iacobescu în procuratură ca lucrurile să fie clarificate!", a declarat Mădălin Voicu.

"Acestă târguială, această lamentare, acestă moarte prelungită, care până la urmă va veni în ceea ce îl priveşte pe Mircea Băsescu, va ajunge până la porţile Cotroceniului. Şi atunci normal că există oameni care se feresc să aducă dovezi eficiente şi concrete pentru a fi inculpat şi Traian Băsescu, nu numai Mircea Băsescu, şi cred că acum, din această cauză, se stopează sau se tergiversează lucrurile", a adăugat Mădălin Voicu.

"Sper ca România să aibă în sfârşit o justiţie, nu cea pe care a construit-o Traian Băsescu, şi, în sfârşit, să putem vorbi despre o dreptate pe care ţi-o face o justiţie pe care să o considerăm credibilă!", a încheiat senatorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel