Locuri de muncă vacante la Berăria H, cea mai mare din sud-estul Europei

Parcul Herăstrău din Capitală va găzdui, începând din această vară, în Pavilionul H cea mai mare berărie din sud-estul Europei, iar angajatorii se află în plin proces de recrutare a celor mai buni candidați pentru locurile de muncă disponibile la Berăria H.  

Potrivit Wall-Street.ro, Berăria H, cu o terasă superbă situată pe malul lacului Herăstrău și zonă de bar, restaurant și pub în interior, va avea peste 7.000 de mp, iar valoarea investiției depăşeşte 2.5 milioane de euro.

Acționarul majoritar al Berăriei H este Vlad Dumitru, care deţine 50% din acţiuni, restul de acțiuni fiind deținut în procente egale de Iulian Stanciu, acţionar şi director general al eMag.ro, şi Ioana Iancu, potrivit foodandbar.ro, scrie economica.net.

Până la deschiderea celei mai mari berării din sud-estul Europei a mai rămas puțin timp, iar cei care sunt în căutarea unui loc de muncă au șansa să se angajeze ca barman, ospătar, ajutor ospătar, hostess sau organizator de venimente. 

Astfel, în oferta prezentată de Berăria H, persoanele care vor să se angajeze ca barman, ospătar, ajutor ospătar sau hostess trebuie să fie persoane prietenoase, harnice, pozitive şi educate, cu spirit de echipă, cei care au experiență fiind avantajaţi la angajare. Candidaţii selectaţi pe aceste posturi pot lucra în regim full time sau doar la sfârşit de săptămână, iar CV-urile se mai primesc până pe 25 aprilie.

În schimb, pentru postul de organizator de evenimente, candidatul potrivit trebuie să aibă cel puţin cinci ani experienţă de muncă, cel puţin trei ani experienţă în organizarea de evenimente - concerte, spectacole, teatre, şi orice altă activitate care poate avea un public de minimum 300 de persoane. Se mai cere, totodată, imaginație, creativitate, cunoștințe de limba engleză, cunoștințe de operare PC, permis de conducere, iar ultima zi în care se mai primesc candidaturi pentru acest post este 11 mai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel