"BECALI ȘI STEAUA", cartea lui Gigi Becali scrisă în închisoare. Pasaje inedite despre MM și Claudiu Răducanu

Foto: gsp.ro
Foto: gsp.ro

Gazeta Sporturilor prezintă, luni, mai multe pasaje din noua carte a lui Gigi Becali. Intitulat "Becali şi Steaua", volumul cuprinde numeroase relatări poveşti interesante, dar şi haioase, de când latifundiarul este patron al echipei din Ghencea.

În prefaţa cărţii apare un pasaj în care autorul explică de ce nu va instala un nou manager general la Steaua, în locul lui Mihai Stoica, deşi s-au vehiculat nume precum Daniel Prodan şi Gabi Popescu:

"În 2014, a venit lovitura cu MM. Una grea. După mine, Mihai era cea mai importantă persoană din club. Cum îi trimiteam, din închisoare, epistole în care îl numeam fratele meu mai mic, aşa îi promit şi acum, că locul său nu va fi luat de nimeni la Steaua. Sper, prin asta, să-i aduc o mică mîngîiere în celula sa de la Rahova", scrie Gigi Becali în prefața cărții sale.

Finanțatorul Stelei vorbește și despre Claudiu Răducanu în volumul său: "Am devenit patron într-o perioadă în care mai toţi jucătorii doreau să plece. Claudiu Răducanu avea ofertă din China. L-am tras lângă mine: «Ce cauţi, tată, tu acolo, printre ăia de mănâncă şerpi şi câini? Stai, colea, lângă mine, să facem performanţă». A înţeles, a rămas".

Vezi și: Băsescu sare în apărarea lui Becali: Nu merita mizeria asta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel