Băutura ce conține secretul longevității. Cum se prepară

Un adevărat "elixir al tinereții", care se prepară foarte ușor din ingrediente naturale, are efecte benefice asupra sănătății organismului, drept pentru care specialiştii în nutriţie recomandă tuturor persoanelor să-l includă în alimentaţia lor, pentru creșterea speranței de viață.

Pentru prepararea acestei băuturi miraculoase este nevoie de 2 cm de rădăcină de ghimbir, 4 morcovi, 3 mere şi sucul de la o jumătate de lămâie, screi clickpentrufemei.ro. Toate se amestecă într-un blender, iar băutura cremoasă obținută se recomandă a fi consumată imediat dimineaţa, înainte de micul dejun.

Ce beneficii au ingredientele

Ghimbirul, nu doar că scade colesterolul din sânge, ci distruge și bacteriile din tractul digestiv care sunt responsabile de apariţia ulcerului. În plus, acest condiment stimulează refacerea florei intestinale, reglează peristaltismul intestinal şi combate durerile de cap şi migrenele.

Morcovul. Specialiştii susţin că această legumă previne apariţia atacului de cord, îmbunătăţeşte vederea, scade riscul de cancer, reglează glicemia şi menţine sănătatea şi frumuseţea pielii.

Merele întăresc imunitatea, stimulează procesul de slăbire, îmbunătăţesc funcţionarea rinichilor, a ficatului şi a vezicii biliare, previne afecţiunile dentare şi gingivale, protejează sistemul cardiovascular, reduc stresul şi oboseala, combat insomnia.

Lămâia reduce tensiunea, întărește imunitatea, elimină toxinele din corp, uşurează simptomele artritei, protejează organismul de infecţii, de răceală şi de afecţiuni dentare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel